Για Εταιρείες

Το brands.gr φέρνει το brand σας πιο κοντά από ποτέ στους καταναλωτές.

Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο για το σχεδιασμό διαδικτυακής έρευνας καταναλωτών. Ένα αποκλειστικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας μας είναι ότι μπορεί να συνδυάσει τη δοκιμή προϊόντων από τους καταναλωτές στην άνεση του σπιτιού τους και την διαδικτυακή αξιολόγηση των προϊόντων που έχουν δοκιμάσει (product testing), τόσο σε επίπεδο προϊόντος όσο και σε επίπεδο μάρκας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη αντιπροσωπευτική βάση εγγεγραμμένων χρηστών, οι οποίοι μας έχουν παραχωρήσει πληροφορίες για να σκιαγραφήσουμε το προφίλ τους, ώστε να παραλαμβάνουν, να δοκιμάζουν και να αξιολογούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντά τους. να γίνει ώστε να διενεργούμε στοχευμένες έρευνες και να αξιολογούμε προϊόντα που ταιριάζουν στα δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντά τους.

Είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε στους εταιρικούς σας στόχους.

Το brands.gr μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ερευνητικές σας ανάγκες, όσο μεγάλες ή μικρές είναι αυτές. Θα σχεδιάσουμε για εσάς το κατάλληλο δείγμα, καθώς και ένα ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο, το οποίο θα στείλουμε σε στοχευμένες ομάδες του πάνελ μας για τη διεξαγωγή της έρευνας πεδίου. Εφόσον η έρευνα αφορά σε αξιολόγηση προϊόντων με δοκιμή, οι επιλεγμένοι καταναλωτές θα λάβουν το προϊόν/τα προϊόντα που επιθυμείτε στην πόρτα τους.

Στη συνέχεια, θα συγκεντρώσουμε τις απαντήσεις, θα επεξεργαστούμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα και θα σας παραδώσουμε πλήρες report, μαζί με προτάσεις marketing που προκύπτουν από τα ευρήματα της έρευνας.

Στην περίπτωση που έχετε το δικό σας ερωτηματολόγιο, μπορούμε να αναλάβουμε την έρευνα πεδίου μέσω του πάνελ μας και να σας παραδώσουμε τα data με ή χωρίς το αντίστοιχο reporting.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και δώστε μας ένα σύντομο brief για τους στόχους και τις προδιαγραφές της έρευνας,
που σας ενδιαφέρει.

    Εναλλακτικά στείλτε μας e-mail στο info@brands.gr.

    Εάν θέλετε να συζητήσουμε τηλεφωνικά μια πιθανή συνεργασία, καλέστε μας στο 2106390010.

    Scroll to Top